•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Ruim 600 bezoekers bij Veteranen/Exodus concert

Net als 2 jaar geleden heeft het Exodus comité voor de veteranen van Lingewaard weer het Veteranen/Exodus concert georganiseerd in samenwerking met Gemeente Lingewaard. Dit jaar hadden we de Marinierskapel der Koninklijke Marine gecontracteerd. Dat hebben we geweten! In no time waren alle gratis toegangskaarten, via diverse verstrekkingspunten, verstrekt aan belangstellenden die het concert wilde bijwonen. Ruim 600 belangstellenden/veteranen kwamen afgelopen vrijdagavond naar de R.K. kerk te Huissen-stad en kregen een mooi programma voorgeschoteld onder leiding van majoor-dirigent Peter Kleine Schaars. Na afloop hebben we vele lovende woorden mogen ontvangen ondanks dat het een klassiek concert was.

Het niveau was erg hoog wat vergelijkbaar was aan het Koninklijk Militair Kapel Johan Willem Friso die 2 jaar geleden hier in dezelfde kerk ook een uitvoering gaf voor de Veteranen. 


We kunnen terugkijken op een geslaagd concert voor de Veteranen en inwoners van gemeente Lingewaard. Onze dank gaat uit naar het ondersteuningsteam van Gemeente Lingewaard, de medewerkers van de R.K. Kerk en de presentator Kees van der Kwast.
.

Naar het overzicht