•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Inschrijven 2020

Wat fijn dat u met ons meewandelt!

Online inschrijven

Wij vragen u om bij voorkeur online in te schrijven. Dit kan met korting tot vrijdag 26 juni 2020 15:00 uur. Kies hieronder de afstand die u wilt gaan lopen

   

 

Hierboven kunt u de keuze maken voor de afstand die u wilt gaan lopen.

De vermelde prijs is inclusief gratis uw auto parkeren op het grote parkeerterrein op de Molenweide aan de Stadsdam bij het begin van de Looveerweg.

 

Betalingsmethode:

Als u geen IDEAL heeft dan kunt u zich helaas niet voorinschrijven.U kunt zich dan wel op de dag van de wandeling zelf inschrijven tegen het normale tarief. U kunt daarvoor terecht bij het inschrijfburau aan de Helmichstraat 1 te Huissen in "de Buitenpoort". U kunt daar alleen contant betalen.

Online inschrijven kan tot vrijdag 26 juni 15:00 uur.

 

Inschrijven op de dag van de wandeltocht

Op zaterdag 27 juni 2020 kunt u zich tegen de normale prijs inschrijven bij het inschrijfbureau. Het bureau bevindt bij de startlocatie van de wandeltocht aan de Helmichtraat 1 te Huissen (de Buitenpoort)

U kunt hier alleen contant betalen. U kunt dus niet pinnen!

 

Inschrijfkosten

Voor alle afstanden zijn de inschrijfkosten als volgt:

 

Online Inschrijven
(tm 25 juni 2020)

Regulier tarief
(vanaf 26 juni)

Kinderen tot 12 jaar

€4,50

€4,50

Volwassenen

€4,50

€6,-

KBWN leden

€4,50

€5,-

 

KWBN  leden

Bent u lid van de Koninklijke Wandelbond Nederland (KWBN)? U krijgt dan € 1,- korting op het reguliere inschrijftarief van de Exoduswandeltocht. De korting is persoonsgebonden en wordt alleen verstrekt op vertoon van je Wandelvoordeelpas.

Kom met je wandelvoordeelpas/lidmaatschapskaart naar de inschrijflocatie. Je ontvangt na het invullen van een inschrijfformulier en tegen contante betaling direct de deelnemerskaart met korting. Gezien het persoonsgebonden karakter van de korting is online inschrijven met deze korting is helaas niet mogelijk.

 

 

Groepen

Groepen met meer dan 10 personen kunnen zich  voorinschrijven door gebruik te maken van het contactformulier.

U krijgt dan alle relevante wandelinformatie van ons alsook de detailinformatie met betrekking tot parkeren met bussen. U kunt zich ook als groep op de wandeldag zelf inschrijven.

Let op: er kan dan alleen contant betaald worden.

 

 

Volg ons in de aanloop naar- en tijdens de wandeltocht via de diverse Socialmedia