•• OPDAT WIJ HET NOOIT VERGETEN. ••

contact

Praktische informatie        

Online inschrijven

Het online inschrijven, met korting, voor de wandeltocht kan tot vrijdag 28 juni 15.00 uur. Daarna kunt je op zaterdag 29 juni tegen de normale prijs inschrijven bij het inschrijfburo

Locaties en starttijden

De starttijden zijn vervroegd vanwege de hitte maar wel zodanig dat u ruimschoots de finish kan halen. De startburo's worden niet eerder opengesteld dan hieronder is aangegeven.

  •   5 km vanaf 08.00 uur tot 10.00 uur. 
  • 10 km vanaf 07.00 uur tot 09.00 uur.
  • 17 km vanaf 07.30 uur tot 12.00 uur.
  • 25 km vanaf 05.00 uur tot 06.00 uur.
  • 42 km vervallen ivm hitte
  • 50 km vervallen ivm hitte

 

Einde wandeltocht streeftijd 12.00 uur. Voor laatkomers en calamiteiten zijn we daarna nog wel even aanwezig. Denk aan de eindtijd want we willen niet dat u iets overkomt tijdens de wandeltocht in verband met de mogelijke hitte tot 35 graden.

We wensen u veel wandelplezier toe deze dag.

Start en finish:

Zalencentrum De Buitenpoort
Helmichtraat 1
6851 BC Huissen

Bereikbaarheid:

Met de fiets

Er is 1 bewaakte fietsenstalling bij zalencentrum de Buitenpoort wat ook de start en finish locatie is. U wordt verzocht om juist gebruik te maken van deze fietsenstalling. Kosten bedragen slechts 1 euro per fiets. Openingstijden van beide bewaakte fietsenstallingen zijn van 06.45 tot 17.00 uur. parkeren is wel op eigen risico. Men wordt verzocht niet elders te parkeren i.v.m. overlast bij omwonenden en winkeliers. Parkeren van fietsen bij de Buitenpoort anders dan bij de bewaakte fietsenstalling is niet toegestaan.

Met openbaar vervoer

De beste manier om hier te komen is via openbaar vervoer. Dit kan vanuit Arnhem of Nijmegen via buslijn 300 of 33, halte Lange Kerkstraat of halte Stadswal (Huissen Centrum). Deze halte's liggen beide ongeveer 250 meter van de start vandaan. Voor juiste vertrektijden kunt u OV9292 raadplegen.

Route met eigen vervoer

Met uw auto kunt u onderstaande routes volgen naar de grote parkeerplaats (P) nabij het centrum van Huissen aan de stadsdam/looveerweg. Parkeren is gratis voor auto's. Parkeren is wel op eigen risico.

Vanaf de bewaakte parkeercentra wordt u, door middel van bewegwijzeringsborden, geleid naar de start en finish locatie "De Buitenpoort" (afstand tot aan de start ongeveer 1 km). Ondanks dat u vrij mag parkeren in het centrum en bij de grote parkeerplaats (molenweide) achter dijk. U wordt daarom verzocht gebruik te maken van de aangegeven parkeerplaats. Parkeren van voertuigen bij de Buitenpoort is niet toegestaan.

Klik op de afbeelding en het wordt vergroot weergegeven(popup).

Overnachtingsmogelijkheden

Heeft u ooit wel eens in een klooster overnacht. Dan heeft u nu de kans om dat mee te maken. Zie menu boven onder wandelarrangement. Hier staat precies beschreven hoe een voordelige overnachting kunt boeken in het weekend van de Exodus Wandeltocht in het Dominicanen klooster + mogelijkheid van een voordelige diner in restaurant de Betuwe.

Er is nog geen nieuws.