•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Gewijzigde starttijden ivm warmte tijdens de Exodus wandeltocht

Tot vrijdagmiddag 29 juni 15.00 uur kun je via onze website voorinschrijven met korting voor de Exodus wandeltocht. Daarna kun je tegen contante betaling en tegen de normale prijs op 30 juni inschrijven bij het startburo in zaal de Buitenpoort, Helmichstraat 1, te Huissen. 
Dus schrijf je alvast in en je bent snel op weg zonder mogelijke wachttijden. Parkeren is op de grote parkeerplaats begin van het Looveer en einde van de Stadsdam te Huissen
Het wordt erg warm aanstaande zaterdag en we hebben besloten om de 42 km om 0630 uur te laten starten. Gevolgd door de 25 km om 0700 uur. De 17 km kun je starten vanaf 0730 uur. De kortere afstanden hebben daar minder last van maar kunnen vanaf 0900 uur starten. Neem voldoende te drinken en eten mee voor onderweg. Een petje of hoedje is geen overbodige luxe. er worden flesjes water vertrekt aan de wandelaars bij vertrek. Die kun je bij de rustplaatsen weer natuurlijk vullen.
Er is nog een evenement tijdens de Exodus wandeltocht en dat is het spektakel 'Beleg en Ontzet' uitgevoerd door de Gilden en een groot kanon wat wordt afgeschoten door Duitse Gilden, die te gast zijn,tussen 1200 en 1300 uur op de Markt te Huissen. Daarna is er veel gezellige muziek op de Markt door het grote orkest Stedelijke Muziekvereniging en gevolgd door dames trio Bubbles en Boa's met muziek uit jaren 40 en 50. Dus neem na afloop van de wandeltocht plaats op een van de gezellige terrassen op de Markt en swing mee. 
Info: exodustocht.nl

  • Gewijzigde starttijden ivm warmte tijdens de Exodus wandeltocht