•• OPDAT WIJ HET NOOIT VERGETEN. ••

contact

Agenda

Internationaal Memorial Day

Zondag 26 mei Internationaal Memorial Day. Memorial Day is de naam van de Amerikaanse herdenking van gesneuvelde Amerikaanse soldaten. Ook in Nederland wordt er stilgestaan bij Memorial Day, uiteraard omdat er in ons land ook vele duizenden jonge Amerikanen zijn gestorven... Lees meer »

9e editie van de Exodus wandeltocht

De wandeltocht is dit jaar gepland op 29 juni. De tocht gaat door de Betuwse natuur, over prachtige dijken en langs cultuurhistorische plaatsen. Deze tocht wordt inmiddels alweer voor de 8e keer georganiseerd en voert door het mooie Betuwse landschap en langs WOII monumen... Lees meer »

Polen wandeltocht

Een mooie 1-daagse wandeltocht over de Veluwezoom en betuws landschap. Start en finish locatie is in Driel. Informatie: www.polentocht.nl Lees meer »

Herdenking bij het Looveer monument

Een ingetogen maar mooie herdenking bij het Looveermonument te Huissen bij de Rijn. Aanvang 14.30 tot 15.30 uur. Lees meer »

Gecombineerde evacuatie herdenking in Arnhem en Beekbergen

Een gecombineerde evacuatie herdenking die start bij het evacuatiemonument, tegenover theather Rembrandt, in Arnhem en eindigd bij het Exodus monument, tegenover restaurant de Smittenberg, in Beekbergen. Aanvangstijden en overige informatie volgt nog. Lees meer »

Onthulling Sherman tank monument

Onthulling uitbeelding Sherman Tank monument nabij kapel "de Heuvel". Locatie hoek Heuvelstraat/Vergert te Bemmel. Aanvang 14.30 uur. Lees meer »

2 okt '44 Bombardementsherdenking Huissen

Herdenking met stille tocht ter herinnering aan bombardement 2 oktober 1944 op Huissen. Aanvang 1900 uur Stadsparochiekerk, Langekerkstraat te Huissen Lees meer »

Anjerconcert Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso

Ook deze keer organiseert het Exodus comite i.s.m. RK kerk Huissen stad, net zoals in 2012, het Anjerconcert in kader van 75 jaar vrijheid. Daarom pakt het KMKJWF weer groots uit met een multimediaal spektakel en wij als organisatie zijn blij dat we de KMKJWF weer naar HU... Lees meer »