•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Uitnodiging Boekpresentatie "Vleugellam" MIchel Bongers

Uitnodiging Op vrijdag 27 maart a.s. presenteert Michel Bongers, schrijver van meerdere (streek)romans die zich in de Betuwe afspelen, zijn nieuwste (oorlogs)roman ‘Vleugellam’ in de Theaterkerk in... Lees meer »

De beste Wensen voor 2020

Een nieuw jaar betekent ook dat we de beste wensen uitwisselen. In dat verband hebben leden van ons comité diverse recepties bezocht. Voorbeelden zijn de nieuwjaarsreceptie te Elst, alwaar op de ij... Lees meer »

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek In het kader van 'Rivierengebied Herdenkt' is Michel Bongers op verzoek van ons Exoduscomité bereid gevonden om een eigentijds boek t... Lees meer »

WOII Boek ‘Oorlogsvluchtelingen in Oostdongeradeel 1940-1945’ gelanceerd

Zaterdagmiddag 16 november werd het resultaat gevierd van vijf jaar sneupwerk door Doede Douma en Reinder Tolsma. Beiden hadden zich eerder beziggehouden met de Tweede Wereldoorlog, maar het onderw... Lees meer »

WOII boek 'Oorlog, Hoop en Overwinning' gepresenteerd

Zondag 27 oktober is het boek van Jan Jörissen gepresenteerd, onder grote belangstelling in dorpshuis de Tichel te Haalderen, door zijn neef Gerard Alofs uit Nijmegen. Lees meer »