•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Annuleringen ivm Corona

Huissen 14-03-2020 Mededeling: In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen, die het kabinet gelet hierop heeft genomen, zijn wij in de positie gebracht hier consequentie... Lees meer »

Huissen bevrijd vanuit Gendt?

Huissen bevrijd vanuit Gendt? Op 17 januari werd het regionaal Oorlogsmuseum Niemandsland in Gendt heropend. Dit was onderdeel van tal van activiteiten in het kader van 75 jaar Vrijheid. Lees meer »

Uitnodiging Boekpresentatie "Vleugellam" MIchel Bongers

LET OP: 2e presentatie op vrijdag 17-04-2020 Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Vrijdag 27-03-2020 is vol, hiervoor kunt u geen plaatsen meer reserveren Uitnodiging Op vrijdag 17 april (2e pre... Lees meer »

De beste Wensen voor 2020

Een nieuw jaar betekent ook dat we de beste wensen uitwisselen. In dat verband hebben leden van ons comité diverse recepties bezocht. Voorbeelden zijn de nieuwjaarsreceptie te Elst, alwaar op de ij... Lees meer »

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek In het kader van 'Rivierengebied Herdenkt' is Michel Bongers op verzoek van ons Exoduscomité bereid gevonden om een eigentijds boek t... Lees meer »