•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Fijne Feestdagen

Beste belangstellende, Terugblik 2021: Ondanks ongemakken een paar positieve ontwikkelingen: - In het kader van 'Gelderland Herdenkt' een WOII paneel nabij de Karbrug langs het Goudsbloem Pad aan d... Lees meer »

Ter nagedachtenis Wim Huisman

Ter nagedachtenis: Wim Huisman (10 mei 1928- 1 december 2021) 'Mijn moment van de eeuw' was een stuk van zijn hand. Voor zijn kleinkinderen had hij de gebeurtenissen van '44-'45 opgetekend. Lees meer »

2 nieuwe WO II panelen officieel onthuld

WO II panelen als zelfportret Op 5 november 2021 zijn er 2 nieuwe informatiepanelen langs het Goudsbloempad onthuld. Op de datum 2 oktober, een dag waarop zowel Huissen als Doornenburg stil staan b... Lees meer »

Royal Canadian Mounted Police Pipes, Drums & Dancers bezoeken Lingewaard

Royal Canadian Mounted Police Pipes, Drums & Dancers in Lingewaard op 2 mei 2022 Het eerder vanwege corona uitgestelde bezoek van de Canadezen vindt nu plaats op maandagmiddag 2 mei 2022. Lees meer »

RWS historisch onderzoek in relatie tot A15

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft GLOED communicatie heeft twee films online gezet waarin ook afbeeldingen zijn gebruikt van het Exoduscomité. De films zijn te bekijken op de onderstaande links: Lees meer »