•• OPDAT WIJ HET NOOIT VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Expositie 'In één beeld gevangen' compleet getoond in 't Convent te Huissen

Dat een 4e Lingeprint Grafiek Manifestatie op hetzelfde moment onder één dak gezamenlijk zou worden gepresenteerd aan het publiek leek niet voor de hand te liggen. En toch kwam het er van: I Lees meer »

Toevoeging op Shermantank uitbeelding volgt

Sedert 29 september is een nieuwe aanwinst te bewonderen als onderdeel van het Herinneringslandschap in Park Lingezegen. Het is een uitbeelding die als het ware staat in de schaduw van de herdenkin... Lees meer »

Marigold certificaat voor Gé Bijlsma

Gé Bijlsma geflankeerd door Exodus bestuursleden Guus Versmissen en Martien van Hemmen Op vrijdag 18 oktober werd in het Airbornemuseum aan Gé Bijlsma, Arnhems ikoon van de vluchteling, in het bijz... Lees meer »

Exoduscomité woont herdenking Kleef bij

In september ontving het Exoduscomité een uitnodiging van de burgemeester van Kleef om de Herdenking van het grote bombardement op de stad Kleef bij te wonen. Lees meer »

Billboard 'Geef de namen een gezicht'

Het begon met een voorzichtig aftasten of de actie 'Geef de namen een gezicht' in een behoefte zou voorzien. Regelmatige oproepen in de media leverden positieve reacties op en via het 'Comité Herde... Lees meer »