•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Waardige 2 oktober herdenking

Waardige 2 oktober herdenking Op 2 oktober 2020 vond de jaarlijkse herdenking plaats van het grote bombardement van 2 oktober 1944. In lijn met de huidig geldende coronamaatregelen werd er dit jaar... Lees meer »

WOII monument Looveer verlicht

WOII monument Looveer verlicht Het monument aan het Looveer met 23 namen van WOII slachtoffers (waarvan een groot deel kinderen) is vanaf nu dag en nacht goed zichtbaar. Lees meer »

24 september herdenking Evacuatie Arnhem en omgeving

Op 24 september vond de herdenking van de evacuatie van Arnhem en omgeving plaats Gezien Corona was er dit keer geen officiele bijeenkomst. Burgemeester Marcouche en Jan Hutten, Rode Kruis, legden... Lees meer »

BESTUUR SSVP LOOPT EVACUATIEROUTE PUTTEN-HUISSEN…

Het bestuur van de SSVP (Stichting Samen Verder Putten) organiseert in samenwerking met het Exoduscomité uit Huissen een wandeltocht die in grote lijnen hetzelfde is als de evacuatieroute na Market... Lees meer »

Online kijken naar de Exodus Wandeltocht 2020

ONLINE KIJKEN NAAR EXODUS WANDELTOCHT Sinds 27 juni kunt u met ons de Exodustocht virtueel meelopen. U wordt in een prachtige film door gidsen langs de tien belangrijkste markeringspunten van de to... Lees meer »