•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

WOII Boek ‘Oorlogsvluchtelingen in Oostdongeradeel 1940-1945’ gelanceerd

Zaterdagmiddag 16 november werd het resultaat gevierd van vijf jaar sneupwerk door Doede Douma en Reinder Tolsma. Beiden hadden zich eerder beziggehouden met de Tweede Wereldoorlog, maar het onderw... Lees meer »

WOII boek 'Oorlog, Hoop en Overwinning' gepresenteerd

Zondag 27 oktober is het boek van Jan Jörissen gepresenteerd, onder grote belangstelling in dorpshuis de Tichel te Haalderen, door zijn neef Gerard Alofs uit Nijmegen. Lees meer »

Expositie 'In één beeld gevangen' compleet getoond in 't Convent te Huissen

Dat een 4e Lingeprint Grafiek Manifestatie op hetzelfde moment onder één dak gezamenlijk zou worden gepresenteerd aan het publiek leek niet voor de hand te liggen. En toch kwam het er van: I Lees meer »

Toevoeging op Shermantank uitbeelding volgt

Sedert 29 september is een nieuwe aanwinst te bewonderen als onderdeel van het Herinneringslandschap in Park Lingezegen. Het is een uitbeelding die als het ware staat in de schaduw van de herdenkin... Lees meer »

Marigold certificaat voor Gé Bijlsma

Gé Bijlsma geflankeerd door Exodus bestuursleden Guus Versmissen en Martien van Hemmen Op vrijdag 18 oktober werd in het Airbornemuseum aan Gé Bijlsma, Arnhems ikoon van de vluchteling, in het bijz... Lees meer »