•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Uniek Veteranen/Exodus Concert in Huissen

Op vrijdagavond 29 mei a.s. zal een uniek concert plaats vinden in de Stadskerk van Huissen. De Marinierskapel van de Koninklijke Marine zal een uniek concert verzorgen. Lees meer »

Bevrijdingsvuur aangeboden 8 mei aan Bocholt

Vorig jaar maakte het Exoduscomité kennis met 4-5 mei voorzitter Walter Smits uit Hamminkeln. De contacten zijn intensiever geworden en op 5 mei werd door de heer Smits in Wageningen het vrede-en v... Lees meer »

Een geslaagd Bevrijdingsconcert op 5 mei te Huissen

Afgelopen dinsdagavond 5 mei vond er een prachtig bevrijdingsconcert plaats in de R.K. kerk te Huissen-stad. Ruim 400 belangstellenden kwamen op de gratis concert af met Ernst Daniël Smid en de Ste... Lees meer »

Geslaagde WOII fotoexpositie tijdens het 5 mei bevrijdingsfeest in Wageningen en Bemmel

Op dinsdag 5 mei was het Exodus comite ook in Wageningen aanwezig met de bekende mobiele WOII fotoexpositie op het festival terrein De Dreijen waar het Foulkes festival wordt gehouden. Lees meer »

Herdenking raakt harten.

Op uitnodiging van Stinase werd de 4 mei Herdenkingstoespraak te Huissen uitgesproken door Martien van Hemmen, voorzitter van het Exoduscomité. Hierin werd aandacht gevraagd voor actuele zaken. Lees meer »