•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Infopaneel WOII geplaatst bij de Karbrug

Infopaneel WOII geplaats bij de Karbrug Het mag gerust weer een aanwinst genoemd worden: het op 13 april geplaatste WOII Infopaneel. Het paneel omvat het thema Herdenken in de regio en staat fier n... Lees meer »

Nijmegen staat stil bij verwoestend bombardement 77 jaar geleden

Nijmegen staat stil bij verwoestend bombardement 77 jaar geleden. Aangrijpende verhalen en gepaste herdenking van het zware bombardement dat Nijmegen trof op 22 februari 1944. Lees meer »

Waardige 2 oktober herdenking

Waardige 2 oktober herdenking Op 2 oktober 2020 vond de jaarlijkse herdenking plaats van het grote bombardement van 2 oktober 1944. In lijn met de huidig geldende coronamaatregelen werd er dit jaar... Lees meer »

WOII monument Looveer verlicht

WOII monument Looveer verlicht Het monument aan het Looveer met 23 namen van WOII slachtoffers (waarvan een groot deel kinderen) is vanaf nu dag en nacht goed zichtbaar. Lees meer »

24 september herdenking Evacuatie Arnhem en omgeving

Op 24 september vond de herdenking van de evacuatie van Arnhem en omgeving plaats Gezien Corona was er dit keer geen officiele bijeenkomst. Burgemeester Marcouche en Jan Hutten, Rode Kruis, legden... Lees meer »