•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

herdenkingen 4 mei 2022

Op 4 mei 2022 vonden er weer diverse mooie herdenkingen plaats in Huissen. Het waren herdenkingen voor iedereen die tot rust en bezinning stemt. Overal hing de vlag halfstok. Lees meer »

Theaterwandeling groot succes

Op 23 en 24 april vonden er prachtige en goedbezochte theaterwandelingen plaats in de tuinen van het klooster. Ook burgemeester Nelly Kalfs was aanwezig bij een van de wandelingen. Lees meer »

Ridderorde voor Martien van Hemmen

Martien van Hemmen geridderd in de orde van Oranje-Nassau. Op 26-4-2022 is Martien van Hemmen onder het mom van een nieuw te starten activiteit rond de herdenking van WO II meegenomen naar de Valom... Lees meer »

Theaterwandeling `vergeten...herinneren…verzwijgen… vertellen’

Theaterwandeling `vergeten...herinneren…verzwijgen… vertellen’ Vanwege grote belangstelling zijn beide dageen vol. Dank voor uw interesse De Over-Betuwe werd in de periode 1944-1945 zwaar getroffen. Het D Lees meer »

Excursies worden weer georganiseerd

Guus Versmissen en Koos Meeuwsen verzorgen weer excursies nu het weer kan. In dit geval worden een aantal groepen van de Boemerang op 15 en 29 maart rondgeleid langs monumenten als het Klooster, he... Lees meer »