•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Persbericht 2 oktober 2021

PERSBERICHT Exoduswandeltocht en ceremonie bij ere-Massagraf d.d. zaterdag 2 oktober 2021 Vergeet de oorlog ….en je hebt geen vrede Vergeet de dood ….en je hebt geen leven Huissen, september- oktob... Lees meer »

Paneel in ere hersteld

Herdenkingspaneel in ere hersteld! Giel Nijenhuis maakt het verschil! Bijna 2 jaar stond het paneel in de Stadswaard Nijmegen er schandalig bij, een melding ten spijt. Lees meer »

Verklaring/ motivatie in relatie tot project berging

De gemeente Lingewaard heeft ons onlangs als Exoduscomité benaderd met het verzoek deel te nemen in het project berging. Het betreft hier een in Angeren gecrasht Duits vliegtuig. Lees meer »

In Herinnering - Thijs Kersten

Ons bereikte het bericht van het overlijden van Thijs Kersten. Op de kaart is de bijzondere relatie te zien met het Dominicanklooster waar Thijs op 4 oktober 1944 onder moeilijke oorlogsomstandighe... Lees meer »

Exodustocht in 2021 verplaatst naar 2 oktober

Exodustocht in 2021 verplaatst naar 2 oktober Jaarlijks organiseert het Exoduscomité de Exoduswandeltocht. Deze vindt dan op de laatste zaterdag in juni plaats en is een ode aan de burgers die na d... Lees meer »