•• OPDAT WIJ HET NOOIT VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Trailer Betuwe 44 gelanceerd!

Trailer oorlogsfilm ‘Betuwe44’ over vergeten stuk Nederlandse WOII-geschiedenis AC Films (Leiden) zoekt partners om korte speelfilm te realiseren en vertonen voor herdenking 75 jaar vrijheid in 201... Lees meer »

1944 + 75 = 2019

We staan volop in een bijzonder jaar en de rekensom in de aanhef heeft nadere uitleg nodig. 1944In dat oorlogsjaar is het in de maand januari nog relatief rustig. Lees meer »

Volop werk aan een WOII film over de Betuwe

Onlangs kon men tussen de kerstverlichting in Huissen iets bijzonders waarnemen.Bram van Workum werkt met zijn crew aan een WO II film over de Betuwe. Daarvoor is een wervingstrailer nodig waarmee... Lees meer »

Beleef met Lingewaard en Kleef

Vrijwel iedereen is er van op de hoogte dat Huissen en het Duitse Kleef een historische band hebben. Inmiddels is Huissen onderdeel van de gemeente Lingewaard en tòch is die unieke band gebleven. Lees meer »

Stilstaan bij 11 november 1918

Op Oosterbeek Oorlogsbegraafplaats was de ceremonie ter herdenking van de wapenstilstand die leidde tot het einde van WOI.In sfeervolle ambiance van de graven WOII werd onder muzikale begeleiding v... Lees meer »