•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Exoduscomité Huissen zoekt... spelers (m/v) van 9 tot 99 jaar!

Wat? In het kader van "75 jaar na Market Garden en 75 jaar vrijheid"; komt er een theaterproject dat "Burgers in nood" gaat heten. Centraal bij dit unieke project staat het burgerschap in de tweede... Lees meer »

17 september is in aantocht

Op zondag 17 september 1944 startte de operatie Market Garden die strandde in de Betuwe. Op die zwarte 17e september vielen al de eerste tientallen dodelijke burgerslachtoffers aan het Looveer in H... Lees meer »

Indrukwekkende herdenking tijdens de Exodus wandeltocht

Ruim honderd belangstellenden bezochten zaterdag de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst in het Gedenkpark in Huissen. Op de bijeenkomst worden de ruim 150 burgers herdacht die in Huissen als gevolg v... Lees meer »

Een geslaagde wandeltocht ondanks de hitte

Nadat we dinsdag hadden bekend gemaakt dat we de Exodus wandeltocht ingekort hadden en dat we vroeger gingen starten, liepen de online voorinschrijvingen flink door op de 17 en 25 km. Lees meer »

Ingekorte Exodus wandeltocht

In verband met de voorspelde hitte aanstaande zaterdag 29 juni heeft de organisatie Exodus wandeltocht, op advies van Gemeente Lingewaard en het Rode Kruis Arnhem, de starttijden vervroegd. Lees meer »