•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

BESTUUR SSVP LOOPT EVACUATIEROUTE PUTTEN-HUISSEN…

Het bestuur van de SSVP (Stichting Samen Verder Putten) organiseert in samenwerking met het Exoduscomité uit Huissen een wandeltocht die in grote lijnen hetzelfde is als de evacuatieroute na Market... Lees meer »

Online kijken naar de Exodus Wandeltocht 2020

ONLINE KIJKEN NAAR EXODUS WANDELTOCHT Sinds 27 juni kunt u met ons de Exodustocht virtueel meelopen. U wordt in een prachtige film door gidsen langs de tien belangrijkste markeringspunten van de to... Lees meer »

Paneel geplaatst bij Sherman Tank

In 2019 werd de Shermantank op De Heuvel in Bemmel onthuld. Het betreft een metafoor en dit vraagt om nadere informatie en een beschrijving van hetgeen in WO II gebeurd is. Lees meer »

Alternatieve Exodus Wandeltocht

De Exoduswandeltocht van 2020 gaat niet door maar Het Jubileumjaar laat zich echter niet stoppen! Blijf ons volgen voor een prachtig alternatief! #StayHome #StaySafe Lees hier het bericht van het b... Lees meer »

Annuleringen ivm Corona

Huissen 14-03-2020 Mededeling: In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen, die het kabinet gelet hierop heeft genomen, zijn wij in de positie gebracht hier consequentie... Lees meer »