•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Royal Canadian Mounted Police Pipes, Drums & Dancers bezoeken Lingewaard

Royal Canadian Mounted Police Pipes, Drums & Dancers in Lingewaard op 2 mei 2022 Het eerder vanwege corona uitgestelde bezoek van de Canadezen vindt nu plaats op maandagmiddag 2 mei 2022. Lees meer »

RWS historisch onderzoek in relatie tot A15

In opdracht van Rijkswaterstaat heeft GLOED communicatie heeft twee films online gezet waarin ook afbeeldingen zijn gebruikt van het Exoduscomité. De films zijn te bekijken op de onderstaande links: Lees meer »

onthulling 2 nieuwe panelen 5-11-2021

Begin april werd door het Exoduscomité een WOII paneel geplaatst bij de Karbrug tussen Bemmel en Huissen langs het Goudsbloem Pad langs de Linge. Het paneel herinnert aan de periode toen de Over Be... Lees meer »

Wandeltocht 2021 zeer succesvol

Zeer succesvolle 10e wandeltocht Op zaterdag 2 oktober vond de 10e organieke Exodus-herdenkingswandeltocht plaats. Het aantal wandelaars dat zich vooraf digitaal had aangemeld naderde de 600. Lees meer »

Eervolle herdenkingen 2 oktober 2021

Eervolle Herdenkingen Tijdens de Exoduswandeltocht op 2 oktober 2021 was er ook een indrukwekkende ceremonie bij het Massagraf. Die is vast onderdeel van het evenement. Lees meer »