•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Alleen samen krijgen we corona onder controle

 

Dit is de boodschap die centraal staat in de publiekscampagne die sinds 25 maart vanuit de Rijksoverheid van start is gegaan. We hebben elkaar allemaal nodig om de uitbraak van dit virus te verslaan.

Wij volgen de adviezen van het RIVM, Rijksoverheid en de Veiligheidsregio Gelderland Midden en houden ons aan de maatregelen die voor het hele land gelden.

Dat betekent concreet dat de 10e Exoduswandeltocht op 27 juni 2020 niet doorgaat.

Een teleurstelling voor ons als organisatie, voor onze medewerkers, de vele vrijwilligers en ook de groep enthousiaste wandelaars die zich al hadden ingeschreven voor dit jaar. Maar we blijven creatief en laten ons jubileumjaar niet zomaar voorbijgaan!

Net als de vele vluchtelingen die we elk jaar herdenken geven we namelijk niet op, we doen wat kan en mag en zijn nu hard bezig met de organisatie van een creatief alternatief voor de jubileumwandeltocht van 2020. We gaan het tóch mogelijk maken om stil te staan bij de terugkeer van de burgers in 1945 en we geven alle belangstellenden de gelegenheid om kennis te maken met ons mooie en unieke Exoduswandelgebied.

Naast een verrassend alternatief zal er op 27 juni 2020 ook aandacht gegeven worden aan de essentie van de Exodustocht in de vorm van een bijzondere gelegenheidsbrochure die (ook digitaal) verspreid zal worden.

2020 is het jaar van waarin '75 jaar vrijheid' een bijzondere invulling en beleving krijgt. Passend hierbij is dat wij juist in deze situatie, waarin de nood hoog is, de jaarlijkse donatie van 750 euro ook nu weer aan onze Goede Doelen partner het Rode Kruis zullen overhandigen.

Blijf ons dus volgen op deze site en via Social Media en we hopen u snel te kunnen verrassen met de mogelijkheid om tóch deel uit te kunnen maken van ons jubileumjaar!

Voor nu wensen wij iedereen ondanks alles veel gezondheid en geluk samen en blijf in contact met elkaar want "Alleen samen krijgen we corona onder controle"  

Het bestuur Exodus comité,

 

Guus Versmissen, Jan in 't Hout en Martien van Hemmen

#StayHome #StaySafe

  • annuleringenalternatief