•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Bereikbaarheid & parkeren

Route met eigen vervoer

Met uw auto kunt u onderstaande route volgen naar de grote parkeerplaats (P) nabij het centrum van Huissen aan de Stadsdam/Terpweide. Parkeren is gratis voor auto's. Het parkeren van uw voertuig gebeurt op eigen risico.

Adres parkeerplaats: Terpweide 1, 6851 BL Huissen

Vanaf de parkeerplaats wordt u door middel van bewegwijzeringsborden geleid naar de start en finishlocatie "De Brood Bar Buitenpoort" (afstand tot aan de start ongeveer 1 km). U wordt dringend verzocht gebruik te maken van de aangegeven parkeerplaatsen voor auto's en bussen. Parkeren van voertuigen bij de Buitenpoort is niet toegestaan.

Parkeren in de Helmichstraat is NIET toegstaan ivm overlast omwonenden.

Blauwe Zone
Voor bijna alle overige parkeerplaatsen in het centrum van Huissen geldt een Blauwe Zone. U dient daar een parkeerscijf duidelijk zichtbaar in uw auto te plaatsen en u kunt daar maximaal 2 uur vrij parkeren. Houd hier aub rekening mee. Het parkeren van uw voertuig gebeurt op eigen risico.

 

Met de fiets

Er is een fietsenstalling ingericht bij De Brood Bar Buitenpoort wat ook de start en finish locatie is. U wordt verzocht om juist gebruik te maken van deze fietsenstalling. Openingstijden zijn van 06.45 tot 17.00 uur. Het stallen van uw fiets gebeurt op eigen risico. Men wordt verzocht niet elders te parkeren i.v.m. overlast bij omwonenden en winkeliers.

 

Met openbaar vervoer

De beste manier om naar de start van de wandeltocht te reizen is met het openbaar vervoer.

Dit kan zowel vanuit Arnhem als Nijmegen via buslijn 300 of 33, halte Lange Kerkstraat of halte Stadswal (Huissen Centrum). Deze halte's liggen beide ongeveer 250 meter van de start vandaan. Voor juiste vertrektijden kunt u OV9292 raadplegen.

 

 

 

Terug

  • bereikbaarheid