•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Geslaagde WOII fotoexpositie tijdens het 5 mei bevrijdingsfeest in Wageningen en Bemmel

Op dinsdag 5 mei was het Exodus comite ook in Wageningen aanwezig met de bekende mobiele WOII fotoexpositie op het festival terrein De Dreijen waar het Foulkes festival wordt gehouden. 

Het Foulkes Festival is een jaarlijks terugkomend evenement waar veteranen en bezoekers vooraf aan het Bevrijdingsdefilé kunnen genieten van verschillende re-enactmentgroepen, muziekkorpsen en musea. Tevens kunnen bezoekers in contact komen met veteranen en verhalen uitwisselen. Vorig jaar hebben er ruim 10000 bezoekers een bezoek gebracht aan onze Exodus stand waar men de WOII foto's heeft bekeken van Wageningen, Arnhem, Huissen, Elden en Betuwe. Ook dit jaar was het weer druk bij onze foto expositiestand waar velen de WOII foto's aanschouwden en informatie vroegen.

Ook na de heftige regenbuien bleven de bezoekers komen en we kunnen dus terugkijken op een geslaagde dag. Tot volgend jaar op de Dreijen tijdens de 5 mei feesten in Wageningen.

Tegelijkertijd waren andere Exodus WOII fotoset ook te zien in de stand van Historische kring in Bemmel tijdens de bevrijdingsfeesten. Kortom we waren op 2 plekken te zien in Gelderland en de reacties in Bemmel waren erg positief hadden we te horen gekregen van de historische kring. 

Naar het overzicht
  • Geslaagde WOII fotoexpositie tijdens het 5 mei bevrijdingsfeest in Wageningen en Bemmel