•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Zelfstandig wandelen

Wilt u in de komende (na)zomer periode de Exoduswandeltocht (nog) een keer lopen? Dan kan dat zelstandig! Wij stellen u graag in de gelegenheid om een van onze mooie routes te wandelen en U kunt dat doen op een zelf gekozen tijdstip en afstand in de periode:

1 september t/m 2 oktober

In onze webshop kiest u de afstand die u wilt lopen. Elke afstand kost €3,- 

**Speciale aanbieding** U kunt ook gebruik maken van onze aanbieding door een afstand te kiezen in combinatie met een exemplaar van het boek “Zij die voor U paraat stonden” van C. Szerkowski ( 1900-1972). Het bevat een schat aan informatie over de oorlogsperiode ’40-’45. Szerkowski vertelt over zijn herinneringen met de inval in 1940 en het boek eindigt met de bevrijding.

Normaal kost het boek €6,- In combinatie met een afstand van de wandeltocht betaalt u slechts €8,50 (boek+afstand)inclusief verzendkosten. 

Na aankoop van een route ontvangt u per mail een routebeschrijving waarmee u de route kunt volgen.

De start van de wandeltocht is zoals altijd bij de Broodbar/Buitenpoort aan de Helmichstraat 1 te Huissen. Daar kunt u eventueel voor aanvang nog even genieten van een lekker kopje koffie en wellicht na afloop nog een lekker broodje nutigen.

  

Trek erop uit en ontdek onze mooie routes deze zomer!

Bestel direct in onze Webshop

 

             

 

 

#exodushuissen #exoduswandeltocht #Vrijheid #wandelen #wandeltocht  #StaySafe