•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Goudsbloem inspireert...

Gelderland Herdenkt zet mensen aan tot ideeën en samenwerking. Daantje Kip maakt onderdeel uit van een damesgezelschap dat aan een koorproject werkt 'De toekomst van een verleden'. Lees meer »

In contact met waarnemend burgemeester Josan Meijers.

Op 22 augustus kreeg de voorzitter van het Exoduscomité de gelegenheid nader kennis te maken met waarnemend burgemeester Josan Meijers. Natuurlijk stonden de activiteiten centraal die het comité or... Lees meer »

Voorstelling "Vannacht naar dag"

Zangeres en actrice Quirine Melssen voert vanaf 12 september, heel vroeg in de ochtend, op diverse bijzondere locaties de muzikale performance ‘Vannacht naar Dag’ op. Een Lees meer »

Exoduscomité Huissen zoekt... spelers (m/v) van 9 tot 99 jaar!

Wat? In het kader van "75 jaar na Market Garden en 75 jaar vrijheid"; komt er een theaterproject dat "Burgers in nood" gaat heten. Centraal bij dit unieke project staat het burgerschap in de tweede... Lees meer »

17 september is in aantocht

Op zondag 17 september 1944 startte de operatie Market Garden die strandde in de Betuwe. Op die zwarte 17e september vielen al de eerste tientallen dodelijke burgerslachtoffers aan het Looveer in H... Lees meer »

  • Laatste nieuws