•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Indrukwekkende herdenking tijdens de Exodus wandeltocht

Ruim honderd belangstellenden bezochten zaterdag de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst in het Gedenkpark in Huissen. Op de bijeenkomst worden de ruim 150 burgers herdacht die in Huissen als gevolg v... Lees meer »

Een geslaagde wandeltocht ondanks de hitte

Nadat we dinsdag hadden bekend gemaakt dat we de Exodus wandeltocht ingekort hadden en dat we vroeger gingen starten, liepen de online voorinschrijvingen flink door op de 17 en 25 km. Lees meer »

Ingekorte Exodus wandeltocht

In verband met de voorspelde hitte aanstaande zaterdag 29 juni heeft de organisatie Exodus wandeltocht, op advies van Gemeente Lingewaard en het Rode Kruis Arnhem, de starttijden vervroegd. Lees meer »

Nieuwe excursie outfit

Gelderland Herdenkt, dus ook de Betuwe. Dit jaar wordt de mislukte Operatie Market Garden herdacht. Nu, 75 jaar later, zijn er nog enkele burgers, die hun herinneringen nog kunnen delen. Lees meer »

Op zoek naar Duitse verhalen en WOII sporen in Meinerswijk

Het Exoduscomité verkende op maandag 13 mei het park Meinerswijk, de Betuwse kant van Arnhem. Ter bevestiging van de al jaren bestaande samenwerkingsrelatie tussen het comité en Ingrid Maan vond ee... Lees meer »

  • Laatste nieuws