•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

De beste Wensen voor 2020

Een nieuw jaar betekent ook dat we de beste wensen uitwisselen. In dat verband hebben leden van ons comité diverse recepties bezocht. Voorbeelden zijn de nieuwjaarsreceptie te Elst, alwaar op de ij... Lees meer »

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek

Michel Bongers geeft Peter Faber hoofdrol in zijn nieuwste boek In het kader van 'Rivierengebied Herdenkt' is Michel Bongers op verzoek van ons Exoduscomité bereid gevonden om een eigentijds boek t... Lees meer »

WOII Boek ‘Oorlogsvluchtelingen in Oostdongeradeel 1940-1945’ gelanceerd

Zaterdagmiddag 16 november werd het resultaat gevierd van vijf jaar sneupwerk door Doede Douma en Reinder Tolsma. Beiden hadden zich eerder beziggehouden met de Tweede Wereldoorlog, maar het onderw... Lees meer »

WOII boek 'Oorlog, Hoop en Overwinning' gepresenteerd

Zondag 27 oktober is het boek van Jan Jörissen gepresenteerd, onder grote belangstelling in dorpshuis de Tichel te Haalderen, door zijn neef Gerard Alofs uit Nijmegen. Lees meer »

Expositie 'In één beeld gevangen' compleet getoond in 't Convent te Huissen

Dat een 4e Lingeprint Grafiek Manifestatie op hetzelfde moment onder één dak gezamenlijk zou worden gepresenteerd aan het publiek leek niet voor de hand te liggen. En toch kwam het er van: I Lees meer »

  • Laatste nieuws