•• OPDAT WIJ NIET VERGETEN. ••

contact

Laatste nieuws

Toevoeging op Shermantank uitbeelding volgt

Sedert 29 september is een nieuwe aanwinst te bewonderen als onderdeel van het Herinneringslandschap in Park Lingezegen. Het is een uitbeelding die als het ware staat in de schaduw van de herdenkin... Lees meer »

Marigold certificaat voor Gé Bijlsma

Gé Bijlsma geflankeerd door Exodus bestuursleden Guus Versmissen en Martien van Hemmen Op vrijdag 18 oktober werd in het Airbornemuseum aan Gé Bijlsma, Arnhems ikoon van de vluchteling, in het bijz... Lees meer »

Exoduscomité woont herdenking Kleef bij

In september ontving het Exoduscomité een uitnodiging van de burgemeester van Kleef om de Herdenking van het grote bombardement op de stad Kleef bij te wonen. Lees meer »

Billboard 'Geef de namen een gezicht'

Het begon met een voorzichtig aftasten of de actie 'Geef de namen een gezicht' in een behoefte zou voorzien. Regelmatige oproepen in de media leverden positieve reacties op en via het 'Comité Herde... Lees meer »

Een zeer geslaagd Anjerconcert

Afgelopen vrijdag 4 oktober vond het Anjerconcert plaats in de grote kerk te Huissen. Ruim 400 belangstellenden kwamen op dit concert af wat uitgevoerd werd door de Koninklijke Militaire Kapel Joha... Lees meer »

  • Laatste nieuws